Kleurenanalyse
Kleurenanalyse
Make-up
Stijl

Dan is een kleurenanalyse echt iets voor jou!

Jouw huid-, haar- en oogkleur bepalen met welke kleuren je het mooist bent. Wanneer je de kleuren draagt die bij jouw huid, haar en ogen passen, zie je er jonger, energieker en minder vermoeid uit.

Aan de hand van kleurstrookjes en een geavanceerd computerprogramma bepaal ik je huid-, haar-  en oogkleur. Vervolgens kijken we samen met gekleurde doeken en sjaals welke kleuren jou het mooist staan.

Je krijgt een make-upadvies afgestemd op je kleurtype en een standaard kleurenwaaier van 16 kaartjes, eveneens afgestemd op je kleurtype. De kleurenwaaier is een uniek hulpmiddel bij het aanschaffen van nieuwe kleding en accessoires en tevens voor het doorlopen van je kledingkast.

Het is ook mogelijk om een persoonlijke kleurenwaaier voor je samen te stellen met jouw 42 beste kleuren. Het voordeel van deze waaier is dat er veel meer en tevens persoonlijke kleuren in de waaier zijn, opgenomen in plaats van de standaard kleurenwaaiers.
Zie deze persoonlijke kleurenwaaier als aanvulling op je garderobe; een investering die je in een handomdraai hebt terugverdiend.

Als je kiest voor de persoonlijke kleurenwaaier, dan krijg je deze in een 2e afspraak uitgereikt en tevens uitgelegd.

Duur: 2 à 2,5 uur

Tip: een korte kleurenanalyse met make-upadvies is ook heel leuk voor een vriendinnenavond ! Stel hiervoor je eigen groepje samen van maximaal 6 personen en neem contact op over de mogelijkheden.